Димитър Бербатов пред БТВ: Ситуацията е много сериозна и тя е

...
Димитър Бербатов пред БТВ: Ситуацията е много сериозна и тя е
Коментари Харесай

Димитър Бербатов пред bTV: Крадат футбола от всички нас

Димитър Бербатов пред БТВ: 

" Ситуацията е доста сериозна и тя е такава поради ръководителите на българския футбол. С техните способи желаят да откраднат футбола от почитателите. Хората се сплотяват против тях, което доста ме радва.

Крадат футбола от всички нас. Това не се е случвало в никакъв случай - ти да играеш по лично предпочитание пред празен стадион.

Кулминацията на обединена футболна България ще е митингът на 16 ноември. Аз го поддържам, стига да е кротичък и в границите на закона.

Това решение идва на фона на готвения от проведените почитатели на най-големите тимове в България всеобщ митинг против управлението на БФС.

" Хората, които ръководят сега нямат позор и морални полезности. В момента не става дума за Бербатов и екипа му, а тези хора да не бъдат управленци. Тарикатлъци, шашми, корупция.... Това е БФС сега. БФС изключва клубове скрито и подмолно. Наказва ги поради друго мнение.

150 клуба досега са в това състояние. Могат да се върнат още веднъж, само че няма да има право на глас на идващия конгрес...Честният метод, по-който би трябвало да се случат нещата, е посредством конгрес ", сподели още Бербатов пред bTV.

Представители на част от тези клубове са желали среща с министъра на младежта и спорта Димитър Илиев, само че такава им е била отказана с претекст, че страната не може да се меси във футболни каузи.

" Екипът му нищо не схваща. Трябва да споделят с тях, не да се крият. Държавата просто не желае да работи с БФС ", добави голмайстор №1 в историята на националния ни тим.

Вижте целия диалог на Златимир Йочев и Мария Цънцарова с Бербатов във видеото.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР